top of page

PRO SYSTEM INSTALACIJE d.o.o.

Firma PRO SYSTEM INSTALACIJE d.o.o. je poduzeće sa širokim spektrom djelatnosti, a glavna područja u kojima se bave su elektroinstalacije, robotika, automatika i izrada električnih planova.

Naši stručnjaci su vrhunski obučeni i sposobni izvršiti širok raspon poslova vezanih za elektroinstalacije, uključujući vezanje električnih ormara, instalaciju pokretnih traka i kućnu elektroinstalaciju. Oni također imaju iskustvo u radu s različitim vrstama robotike i automatike, što im omogućava da ponude svojim klijentima inovativna rješenja za automatizaciju procesa u njihovim poslovnim objektima.

Firma PRO SYSTEM INSTALACIJE d.o.o. također pruža usluge projektiranja električnih sustava i izrade električnih planova. Naši stručnjaci su sposobni analizirati potrebe klijenta i dizajnirati električne sustave koji će biti učinkoviti i prilagođeni potrebama objekta.

Firma PRO SYSTEM INSTALACIJE d.o.o. se ponosi svojim visokokvalificiranim i stručnim timom koji je sposoban izaći na kraj s izazovima bilo koje vrste. Mi smo poznati po svojoj pouzdanosti i kvaliteti rada, što nas čini izborom broj jedan za mnoge klijente širom regije. Naša misija je pružiti vrhunsku uslugu i zadovoljstvo klijenata, te se trudimo da uvijek prilagodimo svoje usluge potrebama svakog pojedinog klijenta.

bottom of page